Etter 28 minutter fikk Lillesand straffe. Augland scoret fra krittmerket, og Lillesands samme spiller scoret fra straffemerket fire minutter senere. Ved pause sto det 2-0.

Ekspederte straffe i mål

Herman Nodland Frajdenrajch (Mandalskameratene G15) scoret på straffe etter et kvarter av andre omgang. Det ble ikke flere mål i oppgjøret. Dermed endte kampen 2-1.

Serien er ferdigspilt

Dette var siste seriekamp for de to lagene. Etter å ha skrapet sammen 18 poeng denne sesongen ender Mandalskameratene på en foreløpig fjerdeplass. Lillesand legger seg etter dagens kamp på femteplass med 18 poeng.

Denne sesongen er Mandalskameratene ubeseiret på hjemmebane. Lillesand er ubeseiret på hjemmebane denne sesongen.

Lillesand har i løpet av sesongen scoret 23 mål og sluppet inn 21. Mandalskameratene har notert seg for 37 mål denne sesongen. På egen halvdel har de sluppet inn elleve mål.

Lukas Gebeyaw Aynshet noterte seg for ti scoringer for Lillesand, mens Herman Nodland Frajdenrajch og Emanuel Batende banket inn ti mål hver for Mandalskameratene.