Birkenes tok ledelsen i kampen etter kun seks minutters spill, og Birkenes doblet ledelsen rett etterpå. Vindbjart 2 reduserte til 1-2 ved Vindbjart 2s nummer 16 etter 14 minutter, og fire minutter senere utlignet Sofie Godtfredsen for Vindbjart 2. et kvarter før pause fikk Vindbjart 2 straffespark. Vindbjart 2s nummer 14 scoret 3-2-målet, og like etterpå scoret Vindbjart 2 ved Vindbjart 2s nummer 22. samme lag rykket ytterligere ifra da Vindbjart 2s spiller nummer 22 økte ledelsen tre minutter før hvilen, og Vindbjart 2s spiller nummer 14 økte til 6-2 for Vindbjart 2 to minutter senere. Lagene gikk av banen på stillingen 6-2 etter første omgang.

Målene rant inn

Da det var spilt et kvarter av andre omgang, var hattricket et faktum for Vindbjart 2s nummer 14. rett etterpå reduserte Birkenes til 3-7, og Birkenes satte inn 4-7 etter 52 minutters spill. Vindbjart 2-spilleren økte ledelsen da hun satte inn 8-4 to minutter senere. Gjestene reduserte til 5-8 etter 57 minutter. Ingen av lagene klarte å score flere ganger. Sluttresultatet ble dermed 8-5.

Kjempet seg oppover på tabellen

Etter onsdagens kamp ligger Vindbjart 2 på fjerdeplass på tabellen med seks poeng, mens Birkenes er på ellevteplass med null poeng.

I neste runde skal Birkenes måle krefter med Lillesand 2 4. mai. Vindbjart 2 møter Torridal 2 5. mai.