Nora Brekke Birknes sendte Birkenes tidlig i føringen, men Ella Tonette Flodquist sørget for at lagene var like langt da hun utlignet til 1-1 etter kun ni minutters spill. Mollestad sørget for at Birkenes tok ledelsen på nytt med sin scoring fire minutter senere, og Ingrid Sørlien Flakk sørget for jubel da hun satte inn 3-1 etter 13 minutter. Mollestad økte til 4-1 for Birkenes rett etterpå, og Ingri Francoise Kolstad Cardin la på til 5-1 for Birkenes et kvarter før hvilen. Mollestad gjorde hattrick fire minutter senere, og etter 34 minutters spill la samme spiller på til 7-1 for Birkenes. Birkenes-angriperen scoret sitt femte mål i kampen da hun gjorde 8-1 like etterpå. Lagene gikk til pause på stillingen 1-8.

Hjemmelaget reduserte etter pause

Otra/Valle reduserte til 2-8 ved Karen Marie Haugen Rysstad etter 52 minutter. Tre minutter senere økte avstanden mellom lagene da Mathea Flakk Thomassen satte inn 9-2 for Birkenes. Fem minutter før slutt reduserte Otra/Valle ved Rysstad. Ingen av lagene klarte å finne nettmaskene flere ganger. Sluttresultatet ble dermed 3-9.