Alexander Grevstad Seland ga Myra ledelsen tidlig i kampen etter bare seks minutters spill, men Lillesand scoret et kvarter før sidebytte. Lagene gikk i garderoben på stillingen 1-1 etter første omgang.

Poengdeling

Andreas Aagetvedt Blågestad sendte Myra i ledelsen igjen fire minutter etter hvilen, men Lillesand gjorde 2-2 etter 62 minutter. Det ble ikke flere nettkjenninger i kampen. Da sluttsignalet lød, viste resultattavla 2-2.

Serien er ferdigspilt

John Sigurd Thomassen dømte kampen.

Dette var årets siste seriekamp for de to lagene. Lillesand ender på en foreløpig sjuendeplass med ti poeng. Myra legger seg etter dagens kamp på sjetteplass med elleve poeng.

For Lillesand ender sesongen med 19 scorede mål, mens de har sluppet inn 35 mål. Myra har notert seg for tolv mål i år. På egen halvdel har de sluppet inn 23 mål.

Skjult personinfo satte inn seks mål for Myra, mens Phillip Nham-Thai og Skjult personinfo scoret to mål hver for Lillesand.