Nichlas Normann Kalseth sørget for at Express/Lia fikk en drømmestart på oppgjøret da han satte ballen i mål etter kun seks minutter, men like etterpå scoret Sam Nassif for Lillesand. Kalseth scoret igjen da han gjorde 2-1 etter 13 minutters spill, og Express/Lia-spilleren fikk sitt hattrick etter 35 minutter. Ingen av lagene rakk å score flere mål før sidebyttet. Dermed gikk lagene av banen på stillingen 1-3.

Bortelaget sikret poengdeling

Noen minutter etter sidebytte reduserte Gorm Junior Da Silva-Kaasa til 2-3 for Lillesand, og samme spiller utlignet da han satte inn 3-3 etter 53 minutters spill. Dermed endte oppgjøret 3-3.

Troner på topp

Det stanset seiersrekken til Lillesand, som ikke hadde gitt fra seg poeng på tre kamper.

Etter torsdagens kamp er Lillesand serieleder på tabellen med ti poeng, mens Express/Lia er nummer fire med fire poeng.

12. september er det ny kamp for Lillesand. Da møter de Øyestad. Express/Lia skal måle krefter med Sørfjell 2 14. september.