Christina Stray Imenes ga Birkenes ledelsen før det første minuttet var spilt, men Kvåle sørget for balanse i regnskapet da hun satte inn 1-1 to minutter før sidebytte. Lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Tok alle poengene

17-åringen sendte Hægebostad/Kvinesdal i ledelsen da hun satte inn 2-1 etter 55 minutter, og Hægebostad/Kvinesdal-angriperen gjorde hattrick da det var spilt en halv time i andreomgangen. Det ble ikke scoret flere mål før dommeren blåste i fløyta for siste gang. Oppgjøret endte dermed 3-1.

Birkenes beholder fjerdeplass

Etter onsdagens kamp er Hægebostad/Kvinesdal nummer to på tabellen med 25 poeng, mens Birkenes er på fjerdeplass med 15 poeng.

I neste runde skal Hægebostad/Kvinesdal måle krefter med Gimletroll 30. august. Birkenes møter Våg 31. august.