Lukas Stordal sendte Birkenes i føringen etter 20 minutter, men Morten Kaupang utlignet til 1-1 da han satte ballen i mål fem minutter senere. Eivind Flaa sendte Birkenes i føringen igjen da han satte inn 2-1 etter 38 minutters spill. Ingen av lagene klarte å score flere mål før sidebyttet. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-2.

Forsvarte ledelsen etter hvilen

Express utlignet til 2-2 da Victor Aasen satte ballen i mål fire minutter etter sidebytte. Stordal sendte Birkenes foran på nytt da han satte inn 3-2 ni minutter senere. Det ble ikke scoret flere mål før dommeren blåste i fløyta for siste gang. Kampen endte dermed 2-3.

Tallal Tareg Mohamed pådro seg gult kort.

Leder serien

Etter onsdagens kamp er Express på fjerdeplass på tabellen med seks poeng, mens Birkenes ligger på førsteplass med ni poeng.

Neste runde byr på spennende utfordringer for begge lag. Express spiller mot Froland 2. mai, mens Birkenes spiller neste kamp mot Øyestad 2.