Vegard Gauslaa Gunvaldsen ga Lillesand ledelsen tidlig i kampen, og Ali Asghar Khademi doblet ledelsen for Lillesand da han satte inn 2-0 etter 28 minutter. Emil Fåland Nes reduserte til 1-2 for Lyngdal ti minutter senere. Ingen av lagene rakk å finne nettmaskene flere ganger før sidebyttet. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 2-1.

Hjemmelaget dro ifra

Lennard Kussl gjorde 3-1 noen minutter ut i andreomgangen, og Lillesand økte ledelsen da Daniel Lund Augland satte ballen i nettet etter 62 minutters spill. Dermed var stillingen 4-1. Khademi scoret sitt andre mål da han gjorde 5-1 like etterpå. Lyngdal reduserte til 2-5 ved Johannes Seland Hægeland da det var spilt en halv time i andre omgang. Det ble ikke flere nettkjenninger i kampen. Da sluttsignalet lød, viste resultattavla 5-2.