Birkenes tok ledelsen da Johanna Fedeler satte inn 1-0 etter 27 minutters spill, men Emma Hestnes Andersen sørget for at lagene var like langt da hun utlignet til 1-1 tre minutter før pause. Christina Stray Imenes sendte Birkenes i føringen igjen da hun satte inn 2-1 tre minutter senere, og Birkenes-spiller Aurora Endresen satte ballen i mål og sørget for at resultattavla viste 3-1. Stillingen sto seg til pause. Like etter blåste dommeren av omgangen. Lagene gikk i garderoben på stillingen 3-1.

Sikret poeng

Våg reduserte til 2-3 ved Kaia Elise Lykken noen minutter etter sidebytte, og samme spiller utlignet da hun satte inn 3-3 etter 69 minutter. Ingen av lagene maktet å få ballen i mål etter dette. Dermed ble sluttresultatet 3-3.

Birkenes' Kine Lien pådro seg gult kort.