Lyngdal tok ledelsen ved Zulfo Najafi allerede etter fem minutters spill, men Ali Asghar Khademi sørget for at lagene var like langt da han utlignet til 1-1. Lyngdal dunket inn 2-1 på straffe etter 16 minutter. Lukas Gebeyaw Aynshet utlignet da han satte inn 2-2 fire minutter senere, og Sam Nassif sendte Lillesand i ledelsen da han satte inn 3-2 et kvarter før sidebytte. Etter 40 minutters spill scoret Jørgen Gauslaa Gunvaldsen for Lillesand. Like etter blåste dommeren av omgangen. Lagene gikk i garderoben på stillingen 4-2.

Hjemmelaget økte ledelsen

Vegard Gauslaa Gunvaldsen satte ballen i nettet og økte ledelsen til 5-2 for samme lag etter 61 minutter. Den endelige stillingen i oppgjøret ble 5-2.