Lie sendte Vindbjart foran da han satte inn 1-0 etter elleve minutter, og samme spiller doblet ledelsen da han satte inn 2-0 rett etterpå. Etter 25 minutters spill fikk Vindbjart straffe. Theodor Sundtjønn Taraldsen scoret fra krittmerket, og fem minutter senere fullførte Lie sitt hattrick. Ved pause sto det 4-0.

Vindbjart dro ifra

Lie satte ballen i nettet og økte ledelsen til 5-0 for Vindbjart etter 60 minutter. Det ble ikke flere mål i kampen. Da sluttsignalet lød, viste resultattavla 5-0.

Vindbjart topper serien

Etter torsdagens kamp er Vindbjart på førsteplass på tabellen med seks poeng, mens Birkenes er på fjerdeplass med tre poeng.

I neste runde er det mye å se fram til. Da skal Vindbjart måle krefter med Froland, mens Birkenes møter Øyestad 2.