Mollestad sendte Birkenes 9er foran da hun satte inn 1-0 etter bare ni minutters spill. Ingen av lagene klarte å finne nettmaskene flere ganger før sidebyttet. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-1.

Birkenes 9er holdt unna

Johanna Rasmussen sørget for at lagene var like langt da hun utlignet til 1-1. Mollestad scoret sitt andre mål i kampen da hun gjorde 2-1 etter 62 minutter. Ingen av lagene klarte å finne nettmaskene flere ganger. Sluttresultatet ble dermed 1-2.

Klatret på tabellen

Etter torsdagens kamp er Trauma på sjuendeplass på tabellen med seks poeng, mens Birkenes 9er er nummer fire med tolv poeng.

Jesse Sætra var dommer.

I neste runde skal Trauma måle krefter med Express 2/Lia 2/Rygene 2 19. oktober, mens Birkenes 9er møter Gjerstad 9er samme dag.