Sverre Vormelid Kielland sendte Vigør 2 i ledelsen da han satte inn 1-0 et kvarter før hvilen, men Dionis Jashari sørget for balanse i regnskapet da han satte inn 1-1 ti minutter senere. Ingen av lagene klarte å sette ballen i mål flere ganger før sidebyttet. Dermed gikk lagene av banen på stillingen 1-1.

Direkte rødt kort til Vigør 2

Engesveen sendte Birkenes i ledelsen etter 42 minutter, og rett etterpå scoret Birkenes-angriperen sitt andre mål da han gjorde 3-1. Etter 65 minutters spill ble avstanden mellom lagene redusert da en av lagets spillere reduserte til 2-3. Benjamin Aron Haugen-Fallesen (Vigør 2 G13) pådro seg rødt kort fem minutter senere. Den endelige stillingen i oppgjøret ble 3-2.

Siste innspurt

Kjell Ivar Lundvall var dommer i oppgjøret.

Dette var siste seriekamp for de to lagene. Birkenes legger seg etter dagens kamp på niendeplass med tre poeng. Vigør 2 ender på en foreløpig femteplass med ni poeng.

For Birkenes ender sesongen med 26 scorede mål, mens de har sluppet inn 45 mål. Vigør 2 har i løpet av sesongen scoret 27 mål og sluppet inn 25.

Salaheddin Jameel Kordi og Skjult personinfo ble toppscorere for Vigør 2 med sju mål hver, mens Lucas Leander Engesveen noterte seg for elleve nettkjenninger for Birkenes.