Flekkefjord tok en tidlig ledelse allerede etter seks minutter, men Daniel Lund Augland sørget for balanse i regnskapet da han satte inn 1-1 fire minutter senere. Flekkefjord tok føringen på nytt da Jesper Evert Kongevold Svad satte inn 2-1 etter 13 minutters spill, men Bence Püspök utlignet for Lillesand etter 33 minutter. Det ble ikke scoret flere mål før pause. Lagene gikk i garderoben på stillingen 2-2.

Målshow etter pause

Magnus Netland Gudde sendte Flekkefjord i føringen igjen etter 51 minutters spill, og Rimmon Rodwell Baraka scoret 4-2-målet for Flekkefjord sju minutter før slutt. Rett etterpå økte samme lag ved Thomas Jansson, og fem minutter før slutt økte avstanden mellom lagene da Kongevold Svad satte inn 6-2 for hjemmelaget. Det ble ikke flere nettkjenninger i kampen. Da sluttsignalet lød, viste resultattavla 6-2.

Isak Stangborli Lilledrange fikk gult kort.

Flekkefjord topper serien

Flekkefjord har tatt tre poeng i tre kamper på rad.

Etter søndagens kamp er Flekkefjord nummer én på tabellen med tolv poeng, mens Lillesand er på sjuendeplass med seks poeng.

Neste runde byr på spennende utfordringer for begge lag. Flekkefjord bryner seg på Mandalskameratene 22. mai, mens Lillesand spiller neste kamp mot Gimletroll to dager senere.