Etter 15 minutter tok Hånes ledelsen ved Helena Welde, og Hånes-angriperen scoret sitt andre mål da hun gjorde 2-0 etter 30 minutters spill. Ti minutter senere reduserte Lillesand 2 ved Viktoria Kristine Farstad Dahl. Ingen av lagene rakk å finne nettmaskene flere ganger før sidebyttet. Dermed gikk lagene i garderoben på stillingen 1-2.

Havnet i trøbbel - snudde oppgjøret

Jasmine Bettina Marley sørget for at lagene var like langt da hun utlignet til 2-2 etter 52 minutter, og Lillesand 2 tok ledelsen da Rebecca Olsen scoret fire minutter før slutt. Ingen av lagene klarte å score flere ganger. Sluttresultatet ble dermed 3-2.

Sesongavslutning

Mido Cembic var kampleder.

Og dermed var serien ferdigspilt for de to lagene. Etter dagens kamp legger Hånes seg på niendeplass med tre poeng. Etter å ha høstet inn 16 poeng denne sesongen ender Lillesand 2 på en foreløpig fjerdeplass.

Lillesand 2 har i løpet av sesongen scoret 26 mål og sluppet inn 18. For Hånes ender sesongen med 15 scorede mål, mens de har sluppet inn 52 mål.

Ida Løken Gunnufsen scoret åtte mål denne sesongen og ble toppscorer for Lillesand 2, mens Mille Sofie Bragdø satte inn fire mål for Hånes.