Jerv 3s spiller nummer 15 sendte Jerv 3 i ledelsen etter bare ti minutters spill, og Jerv 3s nummer 15 scoret igjen da han gjorde 2-0 ti minutter senere. Lagene gikk i garderoben på stillingen 0-2 etter første omgang.

Birkenes pyntet på resultatet

Etter 40 minutter reduserte Birkenes' nummer 23 til 1-2 for Birkenes. Jerv 3s spiller nummer 15 fikk sitt hattrick fem minutter senere. Minuttet før full tid reduserte Birkenes ved Jørgen Helleland. Det ble siste gang målvakten måtte hente ballen ut av nettet. Sluttresultatet ble 2-3.

Jerv 3 topper serien

Det var Jerv 3s femte strake seier.

Etter tirsdagens kamp er Birkenes nummer tre på tabellen med seks poeng, mens Jerv 3 er serieleder med 15 poeng.

I neste runde skal Birkenes måle krefter med Dristug 15. mai. Jerv 3 møter Grane Arendal 2 25. mai.