Karianne Torekåsa sendte Våg i føringen da hun satte inn 1-0 etter 13 minutters spill. Etter halvspilt kamp var stillingen 1-0.

Våg forsvarte ledelsen

Christina Stray Imenes utlignet da hun satte inn 1-1 fire minutter etter pause. Beatriz Leite-Rosseland ga Våg ledelsen igjen ni minutter senere, og Marianne Rossevaten scoret 3-1-målet for Våg etter 70 minutter. Hanna Røstad Matre gjorde avstanden mellom lagene mindre da hun reduserte til 2-3 etter 90 minutters spill. Like etterpå ble kampen avblåst. Den endelige stillingen ble 3-2.

Vågs Karianne Torekåsa fikk gult kort.

Beholdt plassen på tabellen

Birkenes gikk på sitt første nederlag på tre kamper.

Etter onsdagens kamp ligger Våg på fjerdeplass på tabellen med 25 poeng, mens Birkenes er på tredjeplass med 27 poeng.

Christer Gumpen Eidsaa var dommer.

I neste runde skal Birkenes måle krefter med Øyestad/Arendal 2 16. oktober. Våg møter Hægebostad/Kvinesdal 18. oktober.