Lia/Express/Rygene tok en tidlig ledelse etter scoring av Kolodziej, og samme spiller fikk nettsus og doblet ledelsen for Lia/Express/Rygene etter tolv minutter. Etter 23 minutters spill vartet Lia/Express/Rygene-angriperen opp med hattrick, og Lia/Express/Rygene økte ledelsen da Mari Torgersen satte ballen i nettet ti minutter senere. Dermed var stillingen 4-0. Stillingen sto seg til pause. Da lagene gikk til pause etter 40 minutter var stillingen 4-0.

Lia / Express / Rygene økte ledelsen

Josefine Løndal Ramse satte ballen i nettet og økte ledelsen til 5-0 for Lia/Express/Rygene etter 67 minutter. Det ble ikke flere mål i kampen. Dermed endte oppgjøret 5-0.

Serien skal avgjøres

Steinar Sætra-Pedersen var kampleder.

Dette var årets siste seriekamp for de to lagene. Lia/Express/Rygene ender på en foreløpig femteplass med 15 poeng. Etter dagens kamp legger Lillesand seg på tiendeplass med fire poeng.

For Lillesand ender sesongen med 14 scorede mål, mens de har sluppet inn 38 mål. Lia/Express/Rygene har i løpet av sesongen scoret 27 mål og sluppet inn 35.

Kaja Løining Gregersen sikret seg fem mål for Lillesand, mens Maja Kolodziej scoret åtte mål denne sesongen og ble toppscorer for Lia/Express/Rygene.