Lia/Express/Rygene fikk en drømmeåpning på kampen da Kolodziej sendte laget sitt i ledelsen etter kun ni minutter, og Lia/Express/Rygene doblet ledelsen da Ella Thomassen Myklebust satte inn 2-0. Ni minutter senere ble avstanden mellom lagene mindre da Nora Brekke Birknes reduserte til 1-2. Kolodziej scoret igjen da hun gjorde 3-1 fem minutter før hvilen. Ved pause sto det 3-1.

Dro ifra

Etter 68 minutters spill var hattricket et faktum for Lia/Express/Rygene-spilleren, og samme spiller satte ballen i nettet og økte ledelsen til 5-1 for Lia/Express/Rygene rett etterpå. Ingen av lagene maktet å få ballen i mål etter dette. Dermed ble sluttresultatet 5-1.

Lia / Express / Rygene topper tabellen

Etter fredagens kamp er Lia/Express/Rygene på topp i serien på tabellen med 13 poeng, mens Birkenes 9er er nummer fem med seks poeng.

Ask Mykland Gogstad dømte kampen.

I neste runde er det mye å se fram til. Da skal Birkenes 9er måle krefter med Lillesand, mens Lia/Express/Rygene møter Hisøy.