Vindbjart 2 9er fikk kampens første mål etter kun sju minutter da Vindbjart 2 9ers nummer ti satte ballen i nettet, og Malin Tambini Balchen Finnestad doblet ledelsen for Vindbjart 2 9er da hun satte inn 2-0 etter 32 minutters spill. Ingen av lagene klarte å score flere mål før sidebyttet. Dermed gikk lagene i garderoben på stillingen 0-2.

Målløst etter hvilen

Andre omgang ble en målløs affære for begge lag. Oppgjøret mellom Lillesand og Vindbjart 2 9er endte dermed 0-2.

Vindbjart 2 9er leder serien

Lillesand gikk på sitt første tap for sesongen.

Etter torsdagens kamp ligger Lillesand på andreplass på tabellen med ti poeng, mens Vindbjart 2 9er er på førsteplass med 16 poeng.

Neste runde byr på spennende utfordringer for begge lag. Lillesand spiller neste kamp mot Randesund 2 4. juni, mens Vindbjart 2 9er spiller neste kamp mot Vigør 2 7er.