Bare noen minutter ut i kampen fikk Lyngdal straffespark. Emil Fåland Nes satte inn 1-0-målet, og Lyngdal doblet ledelsen da Sander Folserås Berglund satte inn 2-0 etter 14 minutter. Ingen av lagene klarte å score flere mål før sidebyttet. Dermed gikk lagene av banen på stillingen 2-0.

Målløs andreomgang

Etter hvilen ble det ikke nettsus for noen av lagene. Dermed ble sluttresultatet 2-0.

Jørgen Gauslaa Gunvaldsen (Lillesand G15) og Zulfo Najafi (Lyngdal G15) fikk begge gult kort.

Siste innspurt

Heti Hoti var dagens dommer.

Dette var årets siste seriekamp for de to lagene. Etter dagens kamp legger Lillesand seg på femteplass med åtte poeng. Etter å ha oppnådd sju poeng denne sesongen ender Lyngdal på en foreløpig sjetteplass.

For Lillesand ender sesongen med 18 scorede mål, mens de har sluppet inn 24 mål. Lyngdal har i løpet av sesongen scoret ni mål og sluppet inn 24.

Daniel Lund Augland noterte seg for fem nettkjenninger for Lillesand, mens Emil Fåland Nes og Zulfo Najafi satte inn tre mål hver for Lyngdal.