Øyestad tok ledelsen da Sander Larsen Alfsen satte inn 1-0 etter et kvarter. Lagene gikk i garderoben på stillingen 1-0 etter første omgang.

Dommeren viste det røde kortet

Lillesand utlignet til 1-1 da Harald Martinius Githmark Boge satte ballen i mål etter 57 minutter. Jonatan Evensen sendte Øyestad i føringen på nytt et kvarter før full tid. Jakob Frode Øverland Aanonsen (Øyestad G19) ble sendt i garderoben da han fikk sitt andre gule kort etter 90 minutters spill, men Øyestad-spiller Patrik Henriksen satte ballen i mål og sørget for at resultattavla viste 3-1. Marius Teinaas reduserte til 2-3 tre minutter på overtid. Lillesand måtte fullføre kampen med ti spillere etter at Ermias Abiel Mehari fikk det røde kortet fem minutter på overtid. Øyestads André Garinge Braatlund ble vist det røde kortet fem minutter på overtid. Ingen av lagene rakk å finne nettmaskene igjen. Dermed ble sluttresultatet 3-2.

Øyestads Elias Birkeland og Morten Huseby fikk gult kort. For Lillesand fikk Bror Berthelsen Stie, Arbi Magomedovitsj Ismailov, Teinaas og Boge gult kort.

Lillesand endte opp i toppen

Kai Rune Karlsen var kampleder.

Dermed var sesongen over for de to lagene. Lillesand avslutter på en solid tredjeplass med 17 poeng. Øyestad legger seg etter dagens kamp på fjerdeplass med 16 poeng.

Denne sesongen er Øyestad ubeseiret på hjemmebane.

Øyestad har i løpet av sesongen scoret 31 mål og sluppet inn 32. For Lillesand ender sesongen med 29 scorede mål, mens de har sluppet inn 18 mål.

Simen Leiro Benestvedt, Herman Nilsen Fossli og Marius Teinaas noterte seg for fire nettkjenninger hver for Lillesand, mens Jonatan Evensen noterte seg for ti mål for Øyestad.