Celina Tryland Haagensen sendte Mandalskameratene i ledelsen etter kun sju minutters spill, og Mandalskameratene var på farten igjen etter 18 minutter. De doblet ledelsen da Maria Ekeland Osestad satte inn 2-0. Åtte minutter senere økte avstanden mellom lagene da samme spiller satte inn 3-0 for Mandalskameratene. Etter 34 minutters spill fikk Mandalskameratene straffespark, og Lina Heddeland scoret fra krittmerket. Lagene gikk i garderoben på stillingen 0-4.

Holdt unna

Lillesand reduserte til 1-4 ved Kaja Løining Gregersen etter 58 minutter. Tre minutter før slutt økte avstanden mellom lagene da Helena Dalene Dyngvold satte inn 5-1. Like etterpå blåste dommeren i fløyta for siste gang. Den endelige stillingen i oppgjøret ble 1-5.

Mandalskameratene topper tabellen

Etter tirsdagens kamp er Lillesand på tiendeplass på tabellen med fire poeng, mens Mandalskameratene er nummer én med 21 poeng.

Richard Sannes var dommer.

I neste runde skal Mandalskameratene måle krefter med Randesund 2 16. oktober. Lillesand møter Hægebostad 17. oktober.