Simen Leiro Benestvedt sendte Lillesand foran da han satte inn 1-0 etter elleve minutters spill, men Øvrebø 7er utlignet til 1-1 da Markus Røsstad satte ballen i mål like etterpå. Lillesand tok ledelsen på nytt da Herman Nilsen Fossli scoret et kvarter før sidebytte, og Lillesand-spiller Jonathan Frostmann Walle satte ballen i mål og sørget for at resultattavla viste 3-1. To minutter før hvilen økte avstanden mellom lagene da Jørgen Jortveit satte inn 4-1 for samme lag, og to minutter senere fikk vertene straffespark. Sebastian Ohrvik scoret 5-1-målet. Ingen av lagene rakk å sette ballen i mål flere ganger før sidebyttet. Dermed gikk lagene av banen på stillingen 5-1.

Lillesand dro ifra

Fossli satte ballen i nettet og økte ledelsen åtte minutter etter pause, og Harald Martinius Githmark Boge satte ballen i nettet og økte ledelsen til 7-1 for Lillesand rett etterpå. Dermed endte oppgjøret 7-1.