Lillesand tok ledelsen da Johan August Helmikstøl Snaprud satte inn 1-0 etter 13 minutter, men fem minutter senere utlignet Thomas Engelshus Tellefsen for Randesund 2. Lillesand tok ledelsen igjen da Kristoffer Eriksen scoret etter 30 minutters spill. Da lagene gikk til pause etter 40 minutter, var stillingen 2-1.

Bortelaget hentet inn ledelsen og sikret poeng

Mats Mamaev Christoffersen sørget for at lagene var like langt da han utlignet til 2-2, og samme spiller sendte Randesund 2 i føringen da han satte inn 3-2 ni minutter før slutt. Snaprud utlignet for Lillesand rett etterpå. Det ble ikke flere scoringer i kampen. Dermed endte oppgjøret 3-3.

Danar Mohammed pådro seg gult kort.

Ny runde - nye muligheter

Andreas Luteberget var kampleder.

Neste runde byr på spennende utfordringer for begge lag. Randesund 2 møter Imås/Jerv 3 12. april, mens Lillesand spiller neste kamp mot Imås/Jerv 3 18. april.