Bare noen minutter ut i første omgang fikk Lillesand straffe, og Johan Welhaven Løchen scoret fra straffemerket. Ingen av lagene klarte å finne nettmaskene flere ganger før sidebyttet. Dermed gikk lagene i garderoben på stillingen 0-1.

Lillesand holdt stand

Ali Asghar Khademi scoret og doblet ledelsen for Lillesand ti minutter ut i andreomgangen, og sju minutter senere økte Lillesand ved Gorm Junior Da Silva-Kaasa. Etter 57 minutter reduserte Jerv 3/Imås 3 da Simen Isene Domaas satte inn 1-3-målet, og hjemmelaget reduserte til 2-3 ved Sølve Sødal fire minutter senere. Det ble ikke flere nettkjenninger i kampen. Dermed endte oppgjøret 2-3.

Jerv 3/Imås 3s Emil Pawlak pådro seg gult kort. For Lillesand fikk Jonas Løining Gregersen, Sam Nassif og Løchen gult kort.