Lillesand tok ledelsen da Kåre Magnus Helling Glamsland scoret etter 18 minutter, men Sølve Sødal utlignet da han satte inn 1-1 like etterpå. Jerv 3/Imås tok ledelsen ved Julian Kløvfjell Tveit etter 35 minutters spill. Lagene gikk av banen til pause på stillingen 2-1.

Bortelaget sikret poengdeling

Jerv 3/Imås gjorde 3-1 seks minutter ut i andreomgangen. Ali Asghar Khademi reduserte til 2-3 tre minutter før slutt, og Gorm Junior Da Silva-Kaasa sørget for at lagene var like langt da han utlignet til 3-3. Kort tid etterpå ble kampen avblåst. Kampen endte dermed 3-3.

Slik spilles neste runde

Etter torsdagens kamp er Jerv 3/Imås på sjetteplass på tabellen med ti poeng, mens Lillesand ligger på åttendeplass med åtte poeng.

I neste runde er det mye å se fram til. Da skal Lillesand måle krefter med Randesund 2, mens Jerv 3/Imås møter Myra.