Imås/Amazon Grimstad fikk kampens første mål etter kun tre minutters spill da Synne Midstue satte ballen i nettet, og Imås/Amazon Grimstads angrepsspiller nummer to fikk nettsus og doblet ledelsen etter 26 minutter. Imås/Amazon Grimstads spiller nummer to økte ledelsen da hun satte inn 3-0 sju minutter senere. Lagene gikk i garderoben på stillingen 3-0 etter første omgang.

Birkenes klarte ikke nærme seg

Etter 46 minutters spill la Mie Bonnerup Winsents på til 4-0 for Imås/Amazon Grimstad. Åtte minutter senere reduserte Birkenes ved Lillemor Cardin. Det ble ikke flere mål i oppgjøret. Dermed endte kampen 4-1.