Jasmine Bettina Marley ga Lillesand ledelsen etter bare sju minutter. Lagene gikk av banen på stillingen 1-0 til pause.

Lia / Express / Rygene hadde grunn til å juble mot Lillesand

Lina Lavrantsen utlignet til 1-1 da hun satte ballen i mål etter 60 minutters spill. Lillesand tok ledelsen på nytt da Marley satte inn 2-1 fem minutter senere, men etter 68 minutter scoret en spiller for Lia/Express/Rygene. Maja Kolodziej sendte Lia/Express/Rygene foran da hun satte inn 3-2 rett etterpå, og Demie Andre Bjørnshage sørget for jubel da hun satte inn 4-2 fem minutter før slutt. Den endelige stillingen i kampen ble 2-4.

Lia/Express/Rygene avsluttet på topp

Bjørn Johan Bilstad var dagens dommer.

Dermed var sesongen over for de to lagene. Lia/Express/Rygene legger seg på en foreløpig førsteplass med 19 poeng, og må vente i spenning på at de siste kampene skal avgjøres. Lillesand innkasserte totalt seks poeng, noe som holder til en foreløpig åttendeplass på tabellen.

Denne sesongen har Lia/Express/Rygene tatt poeng i samtlige tre hjemmekamper.

Lillesand har scoret ti mål i år. På egen halvdel har de sluppet inn 34 mål. Målene har rent inn for Lia/Express/Rygene denne sesongen. De har scoret hele 45 mål og sluppet inn 17.

Maja Kolodziej noterte seg for hele 26 nettkjenninger og ble toppscorer for Lia/Express/Rygene, mens Jasmine Bettina Marley scoret tre mål denne sesongen og ble toppscorer for Lillesand.