Lia/Express/Rygenes nummer seks sendte Lia/Express/Rygene foran da hun satte inn 1-0 etter kun to minutter, og et kvarter før sidebytte doblet Maja Kolodziej ledelsen til Lia/Express/Rygene. Matilda Thornton la på til 3-0 for Lia/Express/Rygene like etterpå, og Lavrantsen satte ballen i nettet og økte ledelsen til 4-0 for Lia/Express/Rygene etter 32 minutters spill. Lagene gikk av banen på stillingen 0-4 etter første omgang.

Lia / Express / Rygene økte ledelsen

Noen minutter ut i andre omgang scoret Lia/Express/Rygene-angriperen sitt andre mål da hun gjorde 5-0, og samme spiller gjorde hattrick etter et kvarter av andreomgangen. Det ble ikke flere nettkjenninger i kampen. Da sluttsignalet lød, viste resultattavla 0-6.

Sikret topp 3-plassering

Dette var årets siste seriekamp for begge lag. Lia/Express/Rygene avslutter på en solid andreplass med 21 poeng. Lillesand 2 tok til slutt sju poeng, noe som holder til en foreløpig sjuendeplass på tabellen.

Lia/Express/Rygene har vært giftige foran mål. De har i løpet av sesongen scoret 78 mål og sluppet inn 20. Lillesand 2 har satt inn 23 mål denne sesongen. På egen halvdel har de sluppet inn 31 mål.

Lina Lavrantsen var ustoppelig foran motstanderens mål, og noterte seg for 26 scoringer for Lia/Express/Rygene, mens Ida Løken Gunnufsen scoret seks mål denne sesongen og ble toppscorer for Lillesand 2.