Casper Storm Jørgensen ga Lillesand ledelsen tidlig allerede etter åtte minutters spill, og Lillesand doblet ledelsen da Daniel Lund Augland satte inn 2-0 sju minutter senere. Martin Hansson gjorde avstanden mellom lagene mindre da han reduserte til 1-2 fire minutter før pause. Ved pause sto det 2-1.

Flekkefjord hadde grunn til å juble mot Lillesand

Jonas Ringsbye utlignet da han satte inn 2-2 fire minutter etter sidebytte, og Isak Stangborli Lilledrange (Flekkefjord G15) scoret på straffe like etterpå. Flekkefjord-spiller Magnus Netland Gudde satte ballen i mål og sørget for at resultattavla viste 4-2. Den endelige stillingen i kampen ble 2-4.

Flekkefjord leder serien

Flekkefjord har vunnet tre kamper på rad.

Etter torsdagens kamp er Lillesand nummer fem på tabellen med fem poeng, mens Flekkefjord er på førsteplass med tolv poeng.

Jiyan Hussein Habash var dagens dommer.

I neste runde er det mye å se fram til. Da skal Flekkefjord måle krefter med Randesund, mens Lillesand møter Grane Arendal.