Julius Olstad Thorsen sørget for at Hisøy fikk en drømmeåpning på oppgjøret da han satte ballen i mål bare noen minutter ut i kampen, og Kasper Meyer Larssen scoret og doblet ledelsen for Hisøy. Etter 22 minutters spill ble avstanden mellom lagene redusert da Oliver Åsan-Amundsen reduserte til 1-2, og Gustav Haugen Veiersted utlignet for Lillesand 2 etter 34 minutter. Lagene gikk av banen på stillingen 2-0 etter første omgang.

Lillesand 2 økte ledelsen

Theo Thunem-Saanum sendte Lillesand 2 foran da han satte inn 3-2 åtte minutter etter hvilen, men Martin Evensen utlignet til 3-3 da han satte ballen i mål sju minutter senere. Gregersen ga samme lag ledelsen på nytt etter 80 minutters spill. Like etterpå ble kampen avblåst. Den endelige stillingen ble 4-3.

Serien er ferdigspilt

Inge Berulvson Berg var dommer.

Dermed var sesongen over for begge lag. Etter dagens kamp legger Lillesand 2 seg på femteplass med 13 poeng. Hisøy plukket til sammen sju poeng, noe som holder til en foreløpig sjetteplass på tabellen.

Hisøy har satt inn 22 mål denne sesongen. På egen halvdel har de sluppet inn 43 mål. For Lillesand 2 ender sesongen med 31 scorede mål, mens de har sluppet inn 45 mål.

Casper Storm Jørgensen scoret tre mål denne sesongen og ble toppscorer for Lillesand 2, mens Julius Olstad Thorsen og Ellef Hustoft Sodeland banket inn seks mål for Hisøy.