Ramse ga Express 2/Lia 2/Rygene 2 ledelsen før det første minuttet var omme, og etter 14 minutter doblet Express 2/Lia 2/Rygene 2 ved Linnea Håbestad. Ramse økte til 3-0 for Express 2/Lia 2/Rygene 2 ni minutter senere. Lillesand 2 reduserte til 1-3 ved Emilie Hunemo fem minutter før sidebytte. Det ble ikke scoret flere mål før pause. Lagene gikk av banen på stillingen 3-0.

Målene rant inn

Noen minutter ut i andre omgang ble avstanden mellom lagene mindre da Ida Løken Gunnufsen reduserte til 2-3. Lina Lavrantsen sørget for at stillingen var 4-2 etter 62 minutters spill. Like etterpå scoret Gunnufsen sitt andre mål da hun gjorde 3-4. Fem minutter før slutt fullførte Ramse sitt hattrick. Amalie Stifoss Mollestad reduserte til 4-5 to minutter senere. Kort tid etterpå ble kampen avblåst. Oppgjøret endte dermed 5-4.

Ble værende på andreplass

Etter torsdagens kamp er Express 2/Lia 2/Rygene 2 på andreplass på tabellen med 15 poeng, mens Lillesand 2 er nummer sju med seks poeng.

I neste runde er det mye å se fram til. Da skal Express 2/Lia 2/Rygene 2 måle krefter med Birkenes 9er, mens Lillesand 2 møter Gjerstad.