Fedeler ga Birkenes 9er en tidlig ledelse i kampen allerede etter seks minutter, og Kine-Charlotte Beisland Aas doblet ledelsen da hun satte inn 2-0 etter 17 minutters spill. Fedeler satte ballen i nettet og økte ledelsen to minutter før sidebytte. Lagene gikk av banen til pause på stillingen 3-0.

Dro ifra

Birkenes 9er-spilleren gjorde hattrick to minutter etter hvilen, og fem minutter senere la Mathea Flakk Thomassen på til 5-0 for Birkenes 9er. Da det var spilt en halv time i andreomgangen, reduserte Josefine Løndal Ramse til 1-5 for Lia/Express/Rygene. Det ble ikke scoret flere mål i oppgjøret. Kampen ebbet ut på stillingen 5-1.

Birkenes 9er leder serien

Etter fredagens kamp ligger Birkenes 9er på førsteplass på tabellen med 15 poeng, mens Lia/Express/Rygene er på tredjeplass med ni poeng.

I neste runde skal Birkenes 9er måle krefter med Amazon Grimstad/Imås 2 25. mai. Lia/Express/Rygene møter Sørfjell 26. mai.