Nye Lp.no

Ansiktsløft for Lillesands-Postens nettside og app

Lillesands-Postens digitale flater fremstår i helt ny drakt.

Både mobilappen og nettsiden har vært gjennom en ansiktsløftning. Den nye appen, som må oppdateres før den tas i bruk, er bygd opp slik at brukerne skal få en mest mulig tilrettelagt nyhetshverdag. I tillegg til å følge de løpende nyhetene, vil alle få muligheten til å selv velge hvilke stoffområder, personer og kategorier man ønsker å følge.

Da får du en app som kan tilpasses dine interesser, slik at du kun ser de nyhetene og artiklene som fenger deg. Blant annet kan du velge å kun se artikler fra Birkenes, Lillesand eller Høvåg, eller en kombinasjon av de tre.

Gamle versjoner av nyhetsappen vil ikke lenger motta nyheter, så vi blir veldig glade om du oppdaterer til den nyeste versjonen.

På nettsidene på datamaskin og mobiltelefon vil leserne oppleve litt andre skrifttyper, størrelser og oppsett. Det vil også bli lettere for lesere å skille leserinnlegg, kommentarer og lederartikler fra det øvrige stoffet.

PS! I den oppdaterte nyhetsappen må man logge inn på nytt. Ta kontakt med kundeservice på 37269500 ved spørsmål. Åpningstid er 08:00 til 15:30.

Gamle versjoner av nyhetsappen vil ikke lenger motta nyheter, så vi blir veldig glade om du oppdaterer til den nyeste versjonen.