I en tid preget av økonomiske usikkerheter og utfordringer, har Lillesand Senter stått stødig og opplevd en bemerkelsesverdig vekst gjennom 2023. Senterleder Preben Lidi reflekterer over det siste året med stor tilfredshet og ser frem til fortsatt suksess i årene som kommer.

– 2023 var virkelig et glimrende år for oss. Vi opplevde en økning på hele 11 prosent fra året før, forteller Lidi.

Men veien til suksess har ikke vært uten hindringer. Med økende inflasjon og strømpriser, var det naturligvis en viss spenning knyttet til julesesongen.

– Vi var ekstra spent på hvordan julen skulle gå med disse utfordringene. I slutten av november og starten av desember var det lite salg. De to siste ukene før jul tok det virkelig fart, med en imponerende økning på 19 prosent, sier han.

Når det gjelder planene for 2024, er optimismen like sterk som alltid.

– Vi har troen på at året 2024 vil bli godt. Vi har ikke hatt så mye tilbud som vi pleier å ha på grunn av snømåking og økt arbeidsbelastning, men jobber vi med å forbedre tilbudet vårt, både for barn og voksne, og ser frem til vår- og sommersesongen med spenning, sier han entusiastisk.

Med en kontinuerlig økning i salget siden Lidi tok over for fire år siden, kan nå også komme med en gladnyhet. Men spennende overraskelser i vente, og gode salgstall ser det ut til at Lillesand Senteret fortsetter sin suksesshistorie

– I 2024 kan vi by på mye forskjellig og det er også noen overraskelser på lur og jeg er like entusiastisk som alltid, avslutter senterlederen.