– Pappa var en mann som gjorde mye for mange, og han har hatt et stort hjerte for sine medborgere og for nærmiljøet. Han virkelig elsket Høvåg og Lillesand. Jeg vet at pappa har betydd mye for mange. Han vil bli savnet. Kjære pappan min - jeg elsker deg, skriver datteren på Facebook hvor hun deler nyheten om hans bortgang.

Arne Gulbrandsen ble født og oppvokst i Høvåg. Senere i livet flyttet han til Haugesund hvor han jobbet og ble politisk engasjert i Fremskrittspartiet.

Han satt flere perioder i Haugesund bystyre og også i Rogaland fylkesting. Som fylkesleder i Rogaland FrP var han også medlem i partiets landsstyre.

Siden flyttet Gulbrandsen tilbake til Høvåg for å overta barndomshjemmet og etter noen år ble han engasjert i lokalpolitikken i 2011.

I inneværende kommunestyreperiode har han vært nestleder i plan- og miljøutvalget, samt vært gruppeleder for FrP i bystyret. Dette var han også innstilt som foran det kommende valget i september.

Arne Gulbrandsen ble 69 år gammel. Informasjonen om hans bortgang gis i forståelse med hans familie.

LOKALPOLITIKER: Arne Gulbrandsen var en ruvende skikkelse i det politiske miljøet i Lillesand. Foran det kommende kommunevalget var han oppført som FrPs førstekandidat. Foto: Christian Nørstebø