annonse

Julemarkedet avlyst

Populært
Populært: Rådhusparken var stappfull av mennesker og salgsboder i desembersola i fjor. I år gjør værforholdene at det er umulig å arrangere marked. (Foto: Arkivfoto)

Lørdgens julemarked i Lillesand er avlyst på grunn av ekstremværet.

Sindre Haugen Mehl

For første gang i historien er Rotarys julemarked i Lillesand avlyst. Det melder leder Trine Wilhelmine Rønnevig i handelsstanden.

- Avlyst for første gang noensinne. Håper mange kommer til Lillesand likevel. Lokkeord: Stressfritt og sjarmeredne, skriver hun i handelsstandsforeningen i Lillesands facebookgruppe.

Årsaken til avlysningen er ekstremværet Synne som herjer på Sørlandet. Det har blitt meldt så mye som 200 millimeter nedbør på 30 timer i helgen. I tillegg blåser det kraftig, og det er full storm enkelte steder.

Ifølge Metereologisk institutt er det i fjellet værforholdene vil være verst.

Rotarys julemarked har vært en fast førjulstradisjon i Lillesand i 15 år. 42 utstillere hadde meldt seg, og det ble investert i nye telt i forkant.

Deler av inntektene fra markedet var planlagt å gå til Lillesand Royarys prosjekt i Tibet, "Barnehjem uten vegger".

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på lp.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse