parkering: N/A Foto: Tipser

Reagerer på parkering ved populær badeplass: – På tide med parkeringsskilt?

Fastboende og syklister reagerer på parkeringen langs Langedalstjønna og ber kommunen komme på banen med skilting.

Kommunen varsler at man etter årets sommersesong skal ta en gjennomgang av skilting for bobilparkeringen i kommunen etter flere henvendelser om dette. Nå ønsker beboere og badende ved Langedalstjønna at kommunen også ser på dette området.

– Det er nesten ikke til å komme fram og for syklister er det nesten håpløst, sier en innringer, som får støtte av en beboer i området som har sendt Lillesands-Posten bilder av parkering langs veien denne uken.

– Jeg synes det er på tide det kommer opp noen skilt her før det skjer en alvorlig ulykke. Det er unger som løper ut i veien foran de parkerte bilene. Det er ikke helt trygt, sier han og legger til at kommunen bør anvise trygge parkeringsplasser og skilte disse og andre steder kun for av og påstigning.

Etter at saken først ble publisert, har en tredje person tatt kontakt. Vedkommende støtter at det skiltes med parkering eller stopp forbudt. Hun viser til at det er gode muligheter for å parkere ved skolen og at det derfor ikke er nødvendig å sette fra seg bilen i grøftekanten.

På Facebook har imidlertid motstemmer kastet seg inn i debatten, og de hevder at parkeringen ikke er til hinder for trafikkavviklingen.

Foto: Tipser
arkering: N/A Foto: Tipser
Les også
Tar full bobil-evaluering etter sommeren
Les også
Forvirrende skilting
Les også
Ber kommunen fjerne bobiler fra båthavn
Les også
Reagerer på ulovlig bobilparkering: – De står der morgen og kveld