Politilogg: Politi i arbeid. Illustrasjonsfoto Foto: NTB scanpix

Stakk fra drosjeregning: Tatt av dørvakter

(Agderposten) Det har vært en rolig natt for politiet i distriktet natt til lørdag, men imidlertid en del hendelser sent fredag kveld.

Rundt klokken 22.00 lørdag kveld kunne politiet melde at de hadde vært på besøk ved to ungdomsklubber i fylket; den ene på Fevik i Grimstad og den andre i Vegårshei.

– Vi var kun innom, men det er ingenting å melde. Ungdommen oppførte seg fint, sier Hans Våge ved Agder politiets operasjonssentral.

Knivtrussel

Rundt klokken 22.00 fredag kveld twitret også politiet at en person ble truet med kniv i Arendal sentrum.

– Det var en trusselsituasjon i Arendal. Vi har avhørt vitner og fornærmede, og pågrepet den antatte gjerningsmannen, sier Våge.

Stakk av fra regning

Et par dørvakter i Arendal sentrum tok affære da en mann forsøkte å stikke av fra drosjeregning fredag kveld rundt klokken 22.00.

Dørvaktene holdt mannen til politiet ankom. Mannen fikk da beskjed om ordne opp for seg, og ble bortvist fra sentrum.

Mannen etterkom imidlertid ikke politiets pålegg, og ble innbrakt til politiet og anmeldt.

Fyllekjøring

Klokken 22.50 stoppet politiet i Arendal en mann mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Mannen viste seg å heller ikke ha gyldig førerkort.

– Vi stoppet han utenfor politistasjonen ved Stoa. Den var ingen trafikkontroll, men en patrulje som fattet mistanke, forteller Våge.

Fra nabofylket

I nabobyen Kristiansand har det vært tre tilfeller av ordensforstyrrelse. I alle tilfellene skal det være snakk om unge menn som har vært overstadig beruset i sentrum. To av mennene anmeldes også for forulemping av politiet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

En fjerde mann, i 50-årene, er arrestert etter han ikke etterkom pålegg fra politiet om bortvisning fra Kristiansand sentrum.