IKKE PERSONSKADE: – Det er ikke meldt om personskade, sier operasjonsleder Eivind Formo i politiet i Agder. Illustrasjon Foto: Truls Bjørkum Larsen

Tok kvelertak på drosjesjåfør

I stedet for å betale, tok den mannlige passasjeren i 40-årene kvelertak på drosjesjåføren.

Det hele skjedde på His i Arendal like før klokken 2 natt til søndag.

– Det er ikke meldt om personskade, sier operasjonsleder Eivind Formo i politiet i Agder.

Mannen ble tatt med til politistasjonen i Arendal og anmeldt for kroppskrenkelse.

– Saken etterforskes videre, opplyser Formo.

Dette skjedde også i Agder i natt:

Mange er anmeldt etter store fester.

#Kristiansand. Kl. 0127. Melding om flere personer som krangler i sentrum. Ender med at 2 personer kjøres hjem og en fikk pålegg om å gå til ro for natta.

#Arendal. Kl. 0127. 2 personer bortvist fra et serveringssted på Stoa etter å ha kranglet.

#Mandal. Kl. 0118. Mann anmeldt for skadeverk på en ambulanse. Skal ha sparket i karosseriet.

#Kristiansand. I forbindelse med oppdraget anmeldes to av personene i tillegg for å oppgi uriktig personalia til politiet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

#Kristiansand. Kl. 0046. Melding om beruset person som forstyrrer nattero ved Hamresanden. En mann kjørt hjem og pålagt å gå til ro for natta.

#Lindesnes. Kl. 0046. Melding om bil som kjører uaktsomt og lager støy på Vigeland. Politiet hadde ikke kapasitet til å følge opp denne.

#Farsund #Vanse Politiet har hatt trafikkontroll. 16 kontrollerte kjøretøy. Ingen reaksjoner.

#Arendal. Kl. 2334. Mann anmeldt for å ha utøvd vold mot en kvinne på en privat adresse. Ikke meldt om alvorlig personskade.

#Kristiansand. #Sørlandsparken. Flere meldinger på uaktsom kjøring i området IKEA og Avenyen. En bilfører anmeldt for uaktsom kjøring og fått førerkortet beslaglagt.

#Kristiansand. Kl. 2256. Mann anmeldt for å ha utøvd vold mot en kvinne på en privat adresse. Ikke meldt om alvorlig personskade. Mannen og anmeldt for kjøring med bil i påvirket tilstand.

#Flekkefjord. UP har hatt trafikkontroll på E39 ved Flikka. 5 bilførere har fått forenklet forelegg for fart. Høyeste hastighet 100 km/t i 80 sone.

#Mandal. Kl. 2249. Melding om at det er sprengt en postkasse i området ved Skinnsnesheia. Politiet har vært i området. Ikke sett noe til gjerningspersoner. Politiet har ikke kommet i kontakt med eier av postkassen. Avventer anmeldelse.

#Mandal. Kl. 2357. UP har hatt trafikkontroll på FV230 Tregdeveien ved Jåbekk. 1 bilfører anmeldt og fått førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt 87 km/t i 60 sone.

#Arendal. Molandsveien. Kl. 2309. Bilfører er tatt med til legevakt for nødvendige prøver etter mistanke om kjøring i påvirket tilstand.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

#Søgne, E 39, kl. 0918. Bilfører mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. Tas med til legevakt for prøvetaking.