annonse

Årets trenerildsjel

HEDRET: HEDRET: Johan Olav "Joffen" Fossli ble hedret av Norsk Fotballtrenerforening, som i helgen utnevnte lillesanderen til årets trenerildsjel i Norge. (Foto: )

Johan Olav Fossli, best kjent som Joffen, er av Norsk Fotballtrenerforening kåret til årets trenerildsjel i Norge.

Thor Børresen

Det var under trenerforeningens cupfinaleseminar denne helgen at Joffen fikk prisen for sin innsats i på klubb- og kretsnivå i fire tiår.
Johan Olav Fossli visste ikke noe om prisutdelingen før han ble ropt opp av styremedlem i trenerforeningen Tore Grønning, som fortalte at juryen ikke var i tvil om at Joffen var en ekte ildsjel.
Det er sjette året trenerforeningen deler ut prisen som årets trenerildsjel. I statuttene for tildeling av prisen heter det: "Prisen "Årets trenerildsjel" tildeles enkeltpersoner som på en meget fortjenestefull måte gjennom sitt trenervirke har bidratt til å utvikle gode utviklingsmiljøer for barn og ungdom i norsk fotball."
En overrasket Johan Olav Fossli takket for prisen og la ikke skjul på at han synes det var veldig moro å få en slik pris av sine kolleger i trenermiljøet.
Prisen som årets trenerildsjel var en av fire priser som ble utdelt under helgens seminar. Jan Jönsson (Stabæk) ble kåret til årets trener, Geir Nordby (Røa) årets trener kvinner og Monica Knudsen (Team Strømmen) årets unge trener.